Pressmeddelande: Fuck mindfulness!

Idag torsdag den 28/5 kan jag med stolthet lansera min första bok och därmed titulera mig författare. Boken heter Fuck Mindfulness och är en praktisk självhjälpsbok för nutidsmänniskan som vill bli medveten och äkta mot sig själv och andra, genom att lära sig meditera. Yogamattor, rökelse och hummande till soluppgången är inget som triggar alla och jag vill med denna bok avmystifiera begreppen mindfulness och meditation. Boken finns i digital version för mobil och platta, de tillhörande meditationerna finns publicerade på Youtube, tillgängliga för alla. Sharing is caring. Boken köper du på min hemsida www.endorfinbolaget.se eller i utvalda onlineshoppar inom en snar framtid, exempelvis Adlibris.

Peace and love

Joey

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow by Email
Instagram