En unik historia – Möt MR IRONMAN i endorfinpodden

Tänk dig att du sitter ensam på en flygplats någonstans i världen. Långt hemifrån. Människor från jordens alla hörn finns där på flygplatsen. Affärsmän i kostym och slips, barnfamiljer och vagabonder. Din kropp är helt mörbultad efter att dagen innan simmat 4km, cyklat 180 km och sprungit ett marathon. Du ska snart borda ett flyg och sitta trångt i en massa timmar. Sen ytterligare timmar körande din bil hem. Några få timmars sömn, och sen upp igen. Jobb. Vardag. Drömmar.  Men allt är värt det, för i handen har du ännu en medalj. En medalj som visar att uppdraget är slutfört.

 

I avsnitt #2 av endorfinpodden träffar vi en man som de senaste 19 åren varit ute på ett mission. Ett mission att leva sporten triathlon. Lyssna bara på detta: Han har genmfört 52 st IRONMAN-tävlingar världen över. Ett axplock: IRONMAN Hawaii, IRONMAN Nya Zeeland, IRONMAN South Africa och IRONMAN China. IRONMAN Kalmar då? Jodå, den har han också genomfört…15 gånger!

Denna unika historia tillhör Kaj Munk. Han är en mycket god vän till mig, en person som hjälpt mig och fortsätter hjälpa mig följa mina drömmar på ett sätt jag aldrig kommer kunna återgälda. Det känns helt magiskt att få presentera avsnitt nr 2 av endorfinpodden!

Ni hittar avsnittet på acast.com eller som jag föredrar via deras gratis-app som ni hittar där appar finns.

Klicka på bilden så kommer ni direkt till avsnittet på cast.com. Har ni appen söker ni bara på “endorfinpodden” så hittar ni den.

 

Ni hittar den även på soundcloud.com eller via deras gratis-app som är bra den med.

 

 

Hoppas ni gillar avsnittet lika mycket som vi, kom gärna med feedback, det älskar vi! Det skulle betyda massor om ni vill dela detta i era sociala medier och tipsa era vänner, kollegor och övrigt löst folk som kan tänkas vara intresserade av endorfinpodden. Vi gör detta på riktigt och tror på detta till 100%.
Peace and love
//
Joey

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow by Email
Instagram